Betonrenovatie

Met een betonrenovatie van edilon)(sedra contracting krijgt uw betonconstructie nieuw leven! Onze ervaren betonspecialisten gaan met uiterste precisie te werk om uw betonconstructies te repareren en vernieuwen. Ze hebben oog voor detail en zien geen beschadiging over het hoofd bij het uitvoeren van hun renovaties. Elk project wordt met dezelfde zorgvuldigheid en precisie aangepakt. Zo kunt u ervan verzekerd zijn dat uw constructie na onze vernieuwing weer decennia meegaat.

Betonspecialist renoveert beton met hakhamer

Neem vrijblijvend contact op

Betonrenovatie met oog op functionaliteit

Beschadigingen in het beton kunnen op verschillende manieren ontstaan. Wij garanderen voor elke renovatie een op maat gemaakte oplossing. De oplossingen die wij aandragen en uitvoeren zijn altijd gericht op functionaliteit en geschiktheid. Door kennis en kunde te combineren, garanderen wij u altijd een goed resultaat.

Betonherstel met solide werkwijze

edilon)(sedra contracting pakt alle soorten betonnen bouwwerken aan, van bruggen tot riolen. We pakken niet alleen de beschadigingen aan, maar renoveren en verduurzamen de betonconstructies ook. Bij onze reparaties kijken we verder dan de schade zelf. De achterliggende oorzaak wegnemen is minstens zo belangrijk om de beste functionaliteit te bewerkstelligen.

Succesvolle renovatieprojecten

We doen van tevoren altijd een inspectie om het probleem vast te stellen, waarna we een oplossing voordragen die we uiteindelijk door onze gediplomeerde vakmensen laten uitvoeren. Na deze reparatie, waarvan we de kwaliteit aan u aantonen, kan uw betonconstructie weer jaren mee. Een van onze succesvolle projecten behelsde het verhelpen van de geluidsoverlast op de N207 tussen Alphen aan de Rijn en Bodegraven. Deze overlast werd veroorzaakt doordat in de weg op palen speling ontstaan was tussen de platen en de oplegvlakken. Nadat de opdrachtgever lang naar een oplossing had gezocht, kwam edilon)(sedra contracting uiteindelijk met het beste idee. Uiteindelijk zijn de platen gevijzeld en zijn er nieuwe oplegvlakken gecreëerd met het flexibele materiaal edilon)(sedra Corkelast VA70. Dit materiaal werd in de ruimten gepompt zodanig dat de platen weer gefixeerd waren en de bewegingsvrijheid behouden bleef. Het doorgeven van trillingen werd voorkomen waarna de bewoners van Boskoop weer konden genieten van hun rust. Wilt u graag een professionele en doelgerichte aanpak van uw betonconstructie? De medewerkers van edilon)(sedra contracting staan voor u klaar om de klus te klaren. Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze andere projecten.

edilon)(sedra | Molenweg 7 | NL-6019 BS Wessem | The Netherlands | T: +31 / (0)475 46 29 28 | F: +31 / (0)475 46 57 56 | Contact us