Betonreparatie

Een betonreparatie laten uitvoeren? edilon)(sedra contracting zorgt ervoor dat beschadigde betonconstructies weer snel in hun oude staat hersteld worden. Door indringing van bijvoorbeeld vocht en dooizouten kan betonrot ontstaan, wat instabiliteit van de constructie kan veroorzaken. Dit betekent echter niet dat het een gedane zaak is met uw beton. Onze ervaren vakmensen weten precies hoe ze uw betonconstructie een tweede leven kunnen geven. Met hun vakkennis zorgen zij ervoor dat uw constructie na de betonrenovatie weer jaren meekan. edilon)(sedra contracting is al 30 jaar gespecialiseerd in betonherstel en staat graag voor u klaar.

Betonreparatie door beton specialisten

Neem vrijblijvend contact op

Laat Beton repareren door vakmensen

Onze handmatige betonreparaties worden met uiterste precisie uitgevoerd. Onze vakmensen combineren kennis en kunde bij de uitvoering van onze projecten. We hebben oog voor detail, waardoor het ons altijd lukt om bouwchemische en gemodificeerde producten te verwerken. Als lid van de Vereniging van gecertificeerde Betonreparatiebedrijven (VBR) vinden wij het belangrijk de impact van onze werkzaamheden op het milieu te verminderen en hebben wij ons verbonden aan het MVO –convenant van de VBR en de aspecten die hier deel van uitmaken

Al 30 jaar succesvolle betonreparatie

Met onze 30 jaar ervaring hebben we al heel wat betonreparaties mogen uitvoeren. Een voorbeeld hiervan is de betonconservering die we hebben gerealiseerd in hydrolyse tunnels. In deze tunnels vindt op grote schaal een GFT-vergistingsproces plaats waardoor de tunnelconstructie intensief belast wordt. Om de tunnel goed te laten functioneren, is het nodig het beton zo nu en dan te controleren en waar nodig reparaties uit te voeren. Na het inspecteren van het beton heeft edilon)(sedra contracting een behandelmethode voorgesteld en uitgevoerd. Hierbij werd niet alleen 1100 m 2 met hoge waterdruk gereinigd, maar ook grotere betonschade met behulp van PCC-mortels hersteld en uitgevlakt. Hierna is de constructie afgewerkt met een zeer hoogwaardige coating, waarmee de constructie wordt beschermd tegen chemische belastingen en slijtage.

Professioneel betonherstel

Bent u op zoek naar vakmensen met ruime ervaring in betonreparatie? Onze betonspecialisten weten exact hoe ze uw beton het best kunnen behandelen.  Als lid van de Vereniging van gecertificeerde Betonreparatiebedrijven, kunt u ervan verzekerd zijn dat edilon)(sedra contracting al zijn projecten volgens de richtlijnen uitvoert en uitstekende kwaliteit levert. Neem snel contact met ons op!

edilon)(sedra | Molenweg 7 | NL-6019 BS Wessem | The Netherlands | T: +31 / (0)475 46 29 28 | F: +31 / (0)475 46 57 56 | Contact us