Chemische ankerlijm

De chemische ankerlijm systemen van edilon)(sedra Contracting zijn gebaseerd op een 2 componenten epoxy lijmsysteem. Wij bieden een uitgebreid assortiment van lijmproducten aan, en passen deze zelf ook veelvuldig toe bij onze projecten. Of het nou om betonreparaties gaat of installaties: de producten van EDILON Dex® bieden in iedere situatie uitkomst. Onze vakmensen hebben al ruim 30 jaar ervaring met het uitvoeren van opdrachten in de bouw-, spoor- en industriewereld. Hierbij maken we gebruik van professionele en efficiënte producten die makkelijk in gebruik zijn en altijd een betrouwbaar resultaat opleveren.

Chemische verankering bij betonconstructies

Wij gebruiken verschillende soorten hoogwaardige chemische ankerlijmen aan voor het beste resultaat. Het meest veelzijdige product is EDILON Dex®-R2K. Deze epoxy is door zijn krachtige en effectieve werking toe te passen in zowel de bouw, spoorbouw als industrie. Zelfs in extreme omstandigheden is de lijm gemakkelijk te gebruiken. Zo bevestig je er draadeinden en wapeningsstaven mee in diamant geboorde gaten, waterverzadigde boorgaten en hamer- of lucht geboorde gaten. Geen uitdaging is te groot met EDILON DEX®-R2K. Onze EDILON Dex®-EA 2K is de snel uithardende ankerlijm voor het verlijmen van constructieve ankers in beton. Door de korte uithardingstijd heb je razendsnel resultaat.

Toepassingen chemische ankerlijm

We hebben onze chemische ankerlijm al meerdere malen succesvol toegepast. Bij spoorbouw projecten wordt de lijm gebruikt om allerlei verschillende soorten rails in de ondergrond te verankeren. Hierbij zorgen we ervoor dat de rails die wij aanbrengen goed geïsoleerd zijn, zodat het geluid en de trillingen beperkt blijven. Wij hebben verschillende ‘embedded rail systems’ ontwikkeld die snel te installeren en, indien nodig, snel te vervangen zijn. Bovendien zijn deze systemen duurzaam en geluiddicht.

Kwalitatieve lijmsystemen voor solide verankering

edilon)(sedra Contracting gebruikt chemische lijmsystemen van kwaliteit, zodat u altijd een professioneel resultaat kunt verwachten. Onze vakmensen voeren van tevoren altijd een grondige analyse uit en stellen een werkplan op, zodat u nooit voor vervelende verrassingen hoeft komen te staan. Bekijk al onze projecten of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Verankering bij betonconstructies met chemische ankerlijm

Neem contact op

edilon)(sedra | Molenweg 7 | NL-6019 BS Wessem | The Netherlands | T: +31 / (0)475 46 29 28 | F: +31 / (0)475 46 57 56 | Contact us