Crane Rail System

Het Crane Rail System van edilon)(sedra Contracting biedt een duurzaam, flexibel, langdurige en onderhoudsarme oplossing voor welk type kraanrails dan ook. Het CRS is ideaal voor havens, overslagterminals en industriële terreinen. De voortdurende ondersteuning van de rails zorgt voor een optimale verdeling van de belasting. De inkapseling van de kraanrails voorkomt bovendien dat (zout) water erosie veroorzaakt. Daarnaast is het duurzame systeem uitermate geschikt voor gemengd kruisverkeer.

Kraanbaan aanleggen in de haven

Neem contact op

Kraanrails aanleggen

Het CRS is het Embedded Rail System voor kraanrails. Het systeem zorgt voor een betere interactie tussen wiel en spoor en vermindert het rolgeluid aanzienlijk. Er komen geen schroeven of bouten aan te pas en het is niet nodig om het bestaande spoorkanaal te vervangen bij toepassing van het CRS op een oud railsysteem. Bovendien is het gevaar van corrosie met het nieuwe systeem compleet geweken, aangezien de ontwatering van de groeven in het spoor veel gemakkelijker is. Het CRS is opgewassen tegen extreme temperaturen en hoge druk-, trek- en schuifkrachten.

Aanleg  van het Crane Rail System

Bij het CRS worden de rails in een kanaal gelegd. Vervolgens wordt hier een elastische samenstelling ingegoten, die naadloos integreert in de weg of in andere oppervlaktes. Er kunnen veel verschillende soorten oppervlaktemateriaal gebruikt worden zonder speciale beperkingen. De meest gebruikte en geliefde installatiemethode voor kraanbanen is de zogenaamde ‘bottom-up’ methode. Hierbij worden spoorlijnen op de bodem van het kanaal geplaatst om de rail naar het juiste niveau te brengen. De rail wordt beveiligd door middel van wiggen.

Installatie en onderhoud kraanbanen

edilon)(sedra Contracting biedt u de professionaliteit en service waar u naar op zoek bent. Met al meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij u verzekeren dat wij altijd vaardig en grondig te werk gaan. Van tevoren voeren wij een analyse uit om het probleem vast te stellen, waarna we een kostenanalyse en werkplanning opstellen. Zo weet u altijd wat u kunt verwachten. Bekijk onze projecten of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

edilon)(sedra | Molenweg 7 | NL-6019 BS Wessem | The Netherlands | T: +31 / (0)475 46 29 28 | F: +31 / (0)475 46 57 56 | Contact us