edilon)(sedra contracting ontvangt acceptatiebrief voor de ESCOjoint voegovergang

betonreview-2Rijkswaterstaat bevestigt cheap oakleys sunglasses dat de ESCOjoint 60s voegovergang voldoet Cheap Ray Ban Sunglasses aan de eisen van de RTD 1007-2. Op dinsdag 22 maart cheap Air Jordans jl. heeft edilon sedra contracting de acceptatiebrief van RWS ontvangen.

Na een intensief traject van berekenen en beproeven heeft RWS geconcludeerd dat ESCOjoint 60s voegovergang voldoet aan alle eisen cheap nfl jerseys van de laatste RTD (1007-2). Dit houdt in dat voor alle Rijkswaterstaatprojecten waar de RTD 1007-2 van toepassing is, dit voegsysteem aangeboden kan worden zonder dat er een verificatie en validatietraject doorlopen hoeft te worden voor het ontwerp van de voegovergang.

Directeur Paul Lange:

“Het heeft veel inspanningen gekost, en we zijn er enorm trots op dat NFL Jerseys China we nu de eerste zijn die deze brief kan overleggen.”

De ESCOjoint 60s is een voegovergang die is opgebouwd uit thermisch verzinkte roosterprofielen, en is aan de sponningzijde voorzien van een klauwprofiel. In de klauwprofielen wordt een rubber afdichtingsband geplaatst, voor een waterdicht geheel. De afdekplaten die zorgen voor een geluidsarme voegpassage worden met bouten gemonteerd aan het roosterprofiel en worden vervolgens weer geïnjecteerd om vocht en dooizouten geen kans te Tips geven de onderliggende constructie aan te tasten.

Door het ontwerp van de ESCOjoint 60s is er constant contact tussen wiel en wegdek, wat puls geluiden voorkomt. De constructie en de conservering zorgen ervoor dat de levensduurverwachting van de voeg 40 jaar is, zoals de RTD eist. Hierdoor is het een duurzame en geluidsarme voegovergang.

De ESCOjoint wordt modulair opgebouwd, waardoor de voeg gefaseerd ingebouwd kan worden. Door het minimaliseren van het aantal handelingen wordt de inbouw beperkt, is de inbouwsnelheid groot en zijn WBU-tijden realiseerbaar. De voeg voldoet dus uitstekend aan toepassing in de Nederlandse rijkswegen.

Lees de volledige brief van Rijkswaterstaat.

Reacties zijn gesloten.