Geluidsarme voegovergang

Voor geluidsarme voegovergangen kunt u bij edilon)(sedra Contracting terecht. Onze zelf ontwikkelde voegverbindingen zorgen voor een zo stil en duurzaam mogelijke overgang. Wij zijn een aannemer met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van voegovergangen, spoorsystemen en betonreparaties. Hierdoor zijn we in staat u te helpen met uw vraag of probleem. Na een grondige inspectie van de situatie stellen wij eerst een analyse en een werkplanning op. Zo kunnen wij zo zorgvuldig mogelijk aan de slag en weet u precies wat u kunt verwachten. Bovendien laten wij u na de oplevering van het project niet aan uw eigen lot over. Wij zorgen altijd voor de nodige nazorg, zodat u weet hoe u uw wegdek het beste kunt onderhouden.

Bitumineuze voegovergang

Onze bitumineuze voegovergangen zijn van de hoogste kwaliteit. Onze voegvullingen repareren met het grootste gemak gaten in het wegdek. Deze voegverbindingen zijn door onszelf ontwikkeld en geoptimaliseerd. Onze ESCO-joint is niet alleen geluidsarm, maar ook slijtvast en onderhoudsarm. Het modulaire systeem zorgt voor tijdwinst bij de inbouw van de verbinding. Bovendien zijn de afdekplaten universeel verkrijgbaar, verouderde voegovergangen eenvoudig vervangen worden.

Waterdichte en geluidsarme voegovergangen

Wij bieden een ruim aanbod aan van geluidsarme ESCO-joints. De ESCOjoint 60s is een enkelvoudige, stalen voeg die in 2016 goedkeuring kreeg van de Rijkswaterstaat. Dit geeft aan dat de voeg aan alle eisen van het RTD (Rijkswaterstaat Technisch Document) voldoet. De constructie en conservering zorgen ervoor dat de voeg minstens 40 jaar meegaat.

Voegverbindingen garant voor kwaliteit

edilon)(sedra Contracting is een veelzijdige aannemer met al meer dan 30 jaar ervaring. Wij bieden u een professionele aanpak en service. Bekijk meer van onze projecten of neem contact op.

Geluidsdempende voegovergang voor minder decibellen

Neem contact op

edilon)(sedra | Molenweg 7 | NL-6019 BS Wessem | The Netherlands | T: +31 / (0)475 46 29 28 | F: +31 / (0)475 46 57 56 | Contact us