Kraanbaan aanleggen

Voor kraanbanen van kwaliteit schakelt u edilon)(sedra contracting in. Onze vakmensen staan paraat om een nieuwe kraanbanen te installeren of oude kraanbanen te renoveren. Wij beoordelen ieder project grondig, zodat u zeker kunt zijn van een doordachte aanpak. Bovendien delen we ons werkplan van tevoren altijd met u, zodat u weet wat u te wachten staat. Bij ons kunt u verzekerd zijn van een nauwgezette uitvoering en een bevredigend resultaat. Ook na afloop van een project laten we u niet zomaar zitten. We zorgen altijd voor een passende vorm van nazorg, zodat u precies weet hoe u uw werk moet onderhouden.

Kraanbaan aanleggen in de haven

Neem contact op

Industriële kraanbaan installeren

Kraanbaansystemen bestaan er in verschillende maten en uitvoeringen. Elke situatie vereist een aparte aanpak. Loopkranen kunnen binnen een fabriek of op een constructiewerkplaats veel lasten verlichten bij het transporteren van zware goederen. Bij edilon)(sedra contracting installeren we kraanbanen om het vervoer van dit soort goederen te verflexibelen en vergemakkelijken. Wij zorgen voor een stevige constructie die goed te onderhouden is. Daarbij houden we altijd rekening met de situatie ter plaatse. Zo creëren we iedere keer weer een oplossing op maat die jarenlang mee kan!

Kraanbaan renoveren

Natuurlijk behoeven kraanbanen het nodige onderhoud. Beschadigde en/of verouderde constructies nemen onze specialisten graag onder handen. Een van onze geslaagde projecten omvatte de renovatie van de kraanbanen van Enerco in Buchten. De portaalkranen die hier al jarenlang dag in dag uit kolen van en naar vrachtschepen en treinwagons vervoerden, kregen te kampen met ernstige slijtage en hoge onderhoudskosten. In twee fasen van 52 uur is het kraanspoor gedemonteerd en zijn de hoogte en schift geoptimaliseerd.

Onderhoud en installatie kraansystemen

edilon)(sedra contracting biedt u de professionele en doelgerichte aanpak waar u naar op zoek bent. Wij houden van nieuwe uitdagingen die originele oplossingen vereisen. Bekijk onze projecten of neem vrijblijvend contact op.

edilon)(sedra | Molenweg 7 | NL-6019 BS Wessem | The Netherlands | T: +31 / (0)475 46 29 28 | F: +31 / (0)475 46 57 56 | Contact us