Over ons

Over ons

edilon)(sedra contracting is een innovatieve en veelzijdige aannemer in betonreparatie en renovatie.  Onze vakmensen combineren kennis en kunde bij de uitvoering op het gebied van infra-, spoor-, industrie- en civiele bouw.

Elke opdracht en situatie zijn uniek; Dit vraagt een weloverwogen aanpak die u graag overlaat aan de specialist. Dankzij meer dan 30 jaar internationale ervaring weet edilon)(sedra contracting een juiste analyse te maken en de meest optimale methode uit te voeren.

Na een grondige inspectie van uw betonnen object informeren onze gediplomeerde betononderhoudsdeskundigen u graag over de renovatiemogelijkheden. Onze gespecialiseerde medewerkers zijn creatief in het bedenken van oplossingen, onder de meest uiteenlopende omstandigheden en binnen de gestelde tijdsduur.

Kwaliteit geeft zekerheid en vertrouwen.

Hoofdactiviteiten:

)( Handmatige betonreparatie

)( Betonspuiten

)( Aanbrengen van vloeistofdichte vloeren

)( Verduurzamen beton- en staalconstructies

)( Grouten

)( Aanbrengen externe wapening

)( Installeren kraanbanen

)( Installeren van stalen voegovergangen

)( Installeren ingegoten spoorsystemen

Services:

)( Schadeanalyse

)( Herstelanalyse

)( Kostenanalyse

)( Reparatie advies

)( Werkplanning

)( Uitvoering

)( Oplevering

)( Nazorg

Verantwoord ondernemen

De impact van onze werkzaamheden op het milieu verminderen vinden we belangrijk, daarom maakt edilon sedra contracting bewuste keuzes voor mens milieu en maatschappij en ondernemen we steeds meer maatschappelijk verantwoord.

We hebben niveau 3 van het CO2-bewust certificaat behaald en zetten ons op verschillende manieren actief in om de CO2- uitstoot verder te reduceren, o.a. door ons energieverbruik te analyseren en dit steeds verder terug te dringen.

Ook heeft edilon sedra contracting zich aan het MVO couvenant van de VBR, en de aspecten die hier deel van uitmaken, verbonden.

edilon)(sedra | Molenweg 7 | NL-6019 BS Wessem | The Netherlands | T: +31 / (0)475 46 29 28 | F: +31 / (0)475 46 57 56 | Contact us