Reparatie kunstwerken

Voor de reparatie van kunstwerken bent u bij edilon)(sedra Contracting aan het goede adres. Onze ervaren specialisten weten precies hoe ze bouwconstructies van beton en staal moeten behandelen. Met onze professionele aanpak zien uw constructies er binnen de kortste keren weer uit als nieuw. Hierbij vinden we het belangrijk om onze werkzaamheden op verantwoorde wijze uit te voeren. We letten altijd op de invloed die deze hebben op mens, milieu en maatschappij. Daarnaast bieden we de mogelijkheid uw constructies te verduurzamen. Op die manier worden negatieve milieueffecten verminderd en is er meer aandacht voor het hergebruik van het materiaal.

Reparatie aan beton van spoorbrug

Neem contact op

Onderhoud aan betonconstructies

Bij edilon)(sedra Contracting zijn we onder andere gespecialiseerd in het uitvoeren van handmatige betonreparaties, het spuiten van beton en het renoveren van betonconstructies. We trekken alles uit de kast om uw beton te onderhouden. Daarbij maken we alleen maar gebruik van de beste materialen.

Geslaagde kunstwerk reparaties

In de 30 jaar dat wij actief zijn, hebben we al veel verschillende projecten met succes uitgevoerd. Een van deze projecten omvatte het onderhoud aan de Wilhelminabrug in Deventer. In opdracht van Rijkswaterstaat werd het onderhoud aan deze brug verricht. Hierbij werd onder andere een deel van het betondek vervangen, betonoppervlaktes gerepareerd, verhardingen vervangen en slijtlagen aangebracht. De werkzaamheden vonden plaats in 2016.

Succesvol betonherstel met betrouwbaar resultaat

Zoekt u een betrouwbare aannemer met een doelgerichte aanpak? edilon)(sedra Contracting biedt u de beste service met een bevredigend resultaat. Wij stellen altijd een schade-, herstel- en kostenanalyse op, zodat u weet wat u kunt verwachten. Daarnaast geven wij na inspectie van het door u aangedragen probleem altijd advies over de reparatie die nodig is. Ook zijn wij volkomen transparant over de werkplanning die wij aanhouden bij het onderhoud dat we verrichten. Na de uitvoering en oplevering zorgen wij voor voldoende nazorg, zodat u precies weet hoe u uw beton het best kunt onderhouden. Neem contact op voor meer informatie.

edilon)(sedra | Molenweg 7 | NL-6019 BS Wessem | The Netherlands | T: +31 / (0)475 46 29 28 | F: +31 / (0)475 46 57 56 | Contact us