Reparatie spoor

De spoor reparaties van edilon)(sedra Contracting worden altijd met vakmanschap uitgevoerd. Met meer dan 30 jaar internationale ervaring op het gebied van spoorbouw gaat edilon)(sedra Contracting nooit een lastige uitdaging uit de weg. Wij hanteren een weloverwogen en doelgerichte aanpak. Voordat we aan de slag gaan om een project uit te voeren, onderwerpen we het eerst aan een grondige inspectie. Daarbij stellen we een schade-, herstel- en kostenanalyse op en geven we reparatieadvies. Zo weet u, nog voor we van start gaan, al precies wat u van ons kunt verwachten. Bovendien werken we volgens een strikte werkplanning en zorgen we altijd voor een fatsoenlijke oplevering.

Verouderde spoorlijn herstellen

Wij installeren niet alleen spoorsystemen als het Embedded Rail System of het Crane Rail System, maar herstellen en renoveren het spoor ook. Het CRS is heel gemakkelijk te vervangen door de rails uit de betonnen of stalen kanaalstructuur los te snijden. Daarna maken we de bodem van het kanaal schoon en installeren we de nieuwe rails. Maar we komen bij edilon)(sedra Contracting ook andere situaties tegen waarin het spoor herstel een speciale aanpak vereist. In 2011 hebben we bijvoorbeeld voegen langs de spoorstaaf van de Remise Beverwaard in Rotterdam aangebracht. De verschillende dimensies van de voegen en de obstakels die langs en in het spoor aanwezig waren, maakten dit tot een moeilijke klus. Toch hebben we, dankzij de expertise van onze vakmannen, in juni 2011 het project in zijn geheel af kunnen leveren.

Spoorreparatie door vakmensen

Bij onze reparaties aan het spoor maken wij o.a. gebruik van onze EDILON Dex® chemische lijmsystemen. Deze systemen zijn niet alleen te gebruiken in de industrie- en bouwwereld, maar zijn ook bij uitstek toe te passen bij spoorwegen. Dex®-R 2K wordt veelvuldig aangewend om spoorstaafstiften te bevestigen en verlijmen.

Professioneel spoorherstel

edilon)(sedra Contracting staat voor u klaar voor alle soorten reparaties aan het spoor. Bekijk onze projecten of neem contact op. Wij staan u graag te woord.

Reparatie aan spoorweg door Edilon Sedra Contracting

Neem contact op

edilon)(sedra | Molenweg 7 | NL-6019 BS Wessem | The Netherlands | T: +31 / (0)475 46 29 28 | F: +31 / (0)475 46 57 56 | Contact us