Voegovergang brug

Voegovergangen voor bruggen vindt u bij edilon)(sedra contracting. Wij zijn een innovatief en veelzijdig bedrijf dat u de beste service biedt. Bij al onze operaties leveren wij van tevoren een kostenanalyse en een werkplanning, waardoor u altijd weet wat u kunt verwachten. Wij zorgen voor een zorgvuldige uitvoering en een tijdige oplevering. Bovendien bieden wij nazorg, zodat u precies weet hoe u het beste onderhoud kunt plegen. Wij staan al 30 jaar garant voor kwaliteit en transparantie.

Onderhoud aan voegovergangen in brugdek

Neem contact op

Voegovergang aanbrengen in brugdek

Bij een voegovergang voor een brugdek is het van het grootste belang dat de twee wegdelen nauw op elkaar aansluiten. Daarnaast is het wel zo prettig om dit met geluidsarme voegovergangen te realiseren. Op die manier heeft de omgeving geen last van het verkeer. Daarom hebben wij bij edilon)(sedra contracting de ESCO-joint ontwikkeld. Deze voeg bestaat uit thermisch verzinkte roosterprofielen die verankerd worden aan het kunstwerk. Door een ongedeelde rubber afdichtingsband en verschillende afdekplaten blijft het geheel waterdicht. Het voortdurende contact tussen wiel en wegdek voorkomt pulsgeluid. Bovendien is de voegovergang duurzaam en makkelijk in onderhoud.

Onderhoud van voegovergang brugdek

Wij staan niet alleen klaar om voegovergangen aan te brengen, maar gaan nog een stap verder. Wanneer uw brugdek schade oploopt, geven wij uw voeg een tweede leven. Ook kunt u bij ons terecht voor het onderhoud aan uw voegovergangen. Zo verwisselen en vervangen wij slijtlagen en geven wij u advies over de zorg die uw voegen het beste kunnen gebruiken. Wij zijn al jarenlang specialist in het vervangen, renoveren en onderhouden van voegovergangen. Daardoor kunnen wij iedere situatie goed inschatten en de nodige werkzaamheden met een hoge arbeidssnelheid uitvoeren.

Succesvolle verbindingsprojecten

Een van onze succesvolle projecten behelsde de renovatie van de oude stalen spoorbrug over de Maas bij Buggenum. Hierbij werden twee landhoofden gerenoveerd en drie waterpijlers opgebouwd. Daarnaast werd het metselwerk gereinigd en het voegwerk vervangen. Door van tevoren een analyse te maken van de te behandelen onderdelen, slaagden we erin een gehele renovatie uit te voeren. Op die manier kan de brug weer jarenlang mee. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen? Bekijk gerust meer van onze projecten of neem direct contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

edilon)(sedra | Molenweg 7 | NL-6019 BS Wessem | The Netherlands | T: +31 / (0)475 46 29 28 | F: +31 / (0)475 46 57 56 | Contact us