Voegovergang

Met het aanleggen van  voegovergangen heeft edilon)(sedra contracting ruime ervaring.  Voegovergangen zijn noodzakelijk om onvermijdelijke werking van betonconstructies op te vangen. Wij bieden de functionaliteit en doelgerichtheid waar u naar verlangt. Zo installeren wij regelmatig voegovergangen in brugdekken om zo een geluidsloze overgang tussen brugdek en landhoofd te realiseren. Al meer dan 30 jaar vervangen, renoveren en ontwikkelen we voegovergangen, waarmee we de beste en veiligste verbindingen bewerkstelligen in de infrastructuur.

Geluidsarme Voegovergang aangebracht op de snelweg

Neem vrijblijvend contact op

Voegovergangen aanbrengen

De voegovergangen die wij aanbrengen zijn van de beste kwaliteit. Met de door ons vervaardigde ESCO-joint kunnen geluidsarme constructies worden gerealiseerd bij zowel nieuwbouwsituaties als renovaties. Deze ESCO-joint bestaat uit thermisch verzinkte roosterprofielen, voorzien van eenklauwprofiel die eveneens doorgetrokken is in de schampkanten. In de klauwprofiel wordt kunstwerkbreed een rubberen afdichtingsband geplaatst die de waterdichtheid garandeert. Daarna monteren we afdekplaten om een goede, vlakke aansluiting op het wegdek te realiseren. Ook voorkomen ze de indringing van vocht en dooizouten. Het aanbrengen van ESCO-joints heeft veel voordelen. Zo zijn ze geluidsarm, slijtvast en onderhoudsarm. Bovendien kennen ze een aantoonbare levensduurverwachting van meer dan 40 jaar en is er een acceptatiebrief vanuit RWS beschikbaar.

ESCO-joint: unieke, uitkragende voegovergang

edilon)(sedra contracting kent allerlei voegovergangen voor verschillende situaties. De ESCO-joint 60s is een enkelvoudige, stalen voeg die al veelvuldig is toegepast in de infrastructuur. Op het Marianneviaduct in Den Haag werd in twee weekenden 550 meter ESCOjoint 60s ingebouwd. Na deze operatie was de nieuwe voegovergang in staat de onderliggende constructie gedurende lange tijd te beschermen.

Voegovergangen van kwaliteit

Op zoek naar een veelzijdige aannemer die verstand heeft van zaken? edilon)(sedra contracting biedt u voegovergangen van kwaliteit met daarbij de service die u verlangt. Bekijk meer van onze projecten of neem direct contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

edilon)(sedra | Molenweg 7 | NL-6019 BS Wessem | The Netherlands | T: +31 / (0)475 46 29 28 | F: +31 / (0)475 46 57 56 | Contact us